Coaching vergoed door je werkgever

Het is steeds gebruikelijker om coaching vergoed door je werkgever te krijgen. Veel organisaties hebben hier speciale budgetten voor. Bijvoorbeeld een opleidingsbudget voor persoonlijke en/of professionele ontwikkeling, een loopbaanbudget, een levensloopbudget of budget voor ziektepreventie. “De ontwikkeling van personeel staat hoog op de agenda van de HR-afdeling” aldus de Nobco in dit artikel van Intermediair.

Hoe vraag ik coach-vergoeding bij mijn werkgever aan?
Heb je twijfels over hoe je aanspraak kunt maken op dit budget of vraag je je af of jouw coachvraag wel relevant is voor je werkgever? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Ik help je graag dit te onderzoeken. Ook al lijkt je coachvraag heel persoonlijk, heel vaak is er een link met je werk te leggen. Je werkgever heeft dan ook baat bij jouw coachtraject. Verderop deze pagina lees je hoe een coachingstraject vergoed door de werkgever bij mij verloopt.

De inhoud van het coachingstraject is altijd vertrouwelijk, ook als je werkgever betaalt.

Ik heb ervaring met re-integratie en coaching vergoed door de werkgever bij veel verschillende organisaties, waaronder :
afbeelding overzicht logo's werkgevers

Ben jij toe aan professionele ontwikkeling en/of loopbaancoaching?

 

⇒ Vind jij het moeilijk om de balans tussen werk en privé in evenwicht te houden?

⇒ Wil je steviger staan in je werk en meer impact hebben?

⇒ Vind je het lastig om je grenzen te bewaken of op een constructieve manier nee te zeggen?

⇒ Loop je tegen je perfectionisme aan?

⇒ Heb je moeite met een collega of leidinggevende?

⇒ Ben je onzeker om je echt te laten zien op je werk, waardoor er niet helemaal uit je komt wat je allemaal in je hebt?

⇒ Ben je burn-out geraakt, zit je (deels) thuis of bezig met herstel en/of re-integratie?


Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

werkgever coach traject

Ontspannen en met plezier op je werk

Werk is een belangrijk element in ons leven. Je kunt er veel voldoening uithalen, maar ook veel stress door ervaren. Ik help je graag om je prettig en zeker in je werk te voelen. Ik heb veel ervaring met het begeleiden van re-integratie na ziekte of burn-out. Maar ook met preventie van uitval door bijvoorbeeld het werken aan grenzen bewaken, werkstroom-management en verminderen van perfectionisme.

Het resultaat is dat je je ontspannen, zelfverzekerder en blijer voelt tijdens je werk. Zowel jij als je collega’s merken dat je talent meer tot z’n recht komt. Dat is win voor jou én win voor de organisatie waarin je werkt.

Hoe ziet een coachingstraject via je werkgever eruit?

1. Vrijblijvend kennismaken

Als je geïnteresseerd bent, maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij. We nemen dan alles door. Ik kan je ook helpen bij het aankaarten van je vraag bij je leidinggevende of HR. Vervolgens maak ik een voorstel en offerte op maat voor je werkgever. De inhoudelijke formulering stemmen we altijd samen af.

 

2. Startgesprek

Samen overleggen we of een startgesprek met je leidinggevende of een collega van HR of P&O van jouw organisatie erbij gewenst is. Dit is echter niet verplicht en lang niet altijd nodig.

3. Individuele sessies

Daarna starten we met de acht 1-op-1 sessies bij mij in de praktijk. De gesprekken zijn altijd vertrouwelijk. Ik zal nooit zonder jouw toestemming inhoudelijke informatie uit de sessies delen met andere mensen, dus ook niet met jouw leidinggevende. De sessies plannen we in overleg, gemiddeld zit er 2 weken tussen de afspraken, maar dat kan ook meer of minder zijn.

 

4. Eindgesprek: grote stappen en positieve veranderingen

Optioneel vindt er aan het eind van het traject een eindgesprek plaats met jou, mij en je leidinggevende. Wanneer jij en je werkgever dit gesprek niet nodig vinden sluiten we het traject zonder je leidinggevende af, tijdens de laatste coachsessie.

Mooi om van K. te horen waar jullie mee bezig zijn geweest en wat het hem tot nu toe al heeft opgeleverd aan inzichten. Ik heb zijn leidinggevende vandaag ook nog gesproken en gelukkig ziet hij hetzelfde. Hij merkt dat K. de laatste tijd bewust bezig is met hoe hij invulling wil geven aan zijn rol. Hij is aan het experimenteren en heeft zichtbaar meer energie. Ik vind het knap dat dit in korte tijd is bereikt.

HR-adviseur van een van mijn coachees, uit Gelderland

Contact
06-15507062
Lidewij@lidewijvandenberg.nl
Bezoekadres:
Burg. Roelenweg 11, Zwolle
Ik ben aangesloten bij Coachfinder
logo NOBCO