Wat doet een Life Coach?

Als je vastloopt..

Het leven kan heel uitdagend zijn, op momenten zelfs een worsteling. Verwarring, twijfelen, piekeren, stress, moeilijk keuzes kunnen maken, je onzeker en angstig voelen. Het kan ook zijn dat je je soms afvraagt wat je hier eigenlijk doet, dat je je niet welkom voelt op aarde of niet goed weet wat je plek is. Het maakt je ongelukkig en zwaar. Deze gevoelens horen bij het leven. Maar als je erin vastloopt, kan dat behoorlijk frustrerend zijn. Je kan je er ook heel eenzaam in voelen.

Als je dit leest ben je waarschijnlijk op zoek naar hoe het anders kan. Fijn! Want het kán anders. Ik begeleid je daar graag bij.

Zullen we kennis maken?

Ik begrijp dat je me eerst wilt leren kennen om te kunnen beslissen of je door mij gecoacht wilt worden. Dat kan! Ik ontmoet je graag. Gratis en vrijblijvend natuurlijk.

Herken je dit?
Moet ik nu dit of dat? Hoe doe ik het goed? Ik twijfel zoveel, weet niet wat ik wil. Ik voel vaak angst, en de neiging om me terug te trekken in mezelf. Maar uiteindelijk word ik daar ook niet gelukkig van. Welke stappen moet ik nu zetten?

De vragen van de mensen die bij me komen zijn heel divers. Soms heel concreet, een dilemma waar ze mee zitten rondom relaties of werk bijvoorbeeld. Soms is het abstracter: angstige of depressieve gevoelens, je eenzaam of niet altijd thuis voelen op aarde, moeite hebben om je plek te vinden en in te nemen. Erachter komen wie je echt bent. De behoefte aan meer zelfvertrouwen, ontspanning.

Coaching
Een paar coachingsessies kunnen al een groot verschil maken. Het is fijn om in een vertrouwde, veilige setting alle tijd en aandacht voor jezelf te hebben. Ik bied je een plek waar alle ruimte voor jou is. Gemiddeld genomen komen mensen 3 tot 8 keer bij mij. Dit is afhankelijk van jouw vraag en behoefte, dit stemmen we altijd samen af.

Ik luister zonder oordeel, hou je een liefdevolle spiegel voor en denk concreet en nuchter met je mee. Ik help je om dat wat lastig is onder ogen te komen. We blijven echter niet te lang terugkijken. De focus ligt op jouw kracht terugvinden en die inzetten in de dagelijkse praktijk, gericht op het hier en nu. Zodat je weer verder kunt.

Ik heb Lidewij ervaren als een open en zeer betrokken trainer/coach. Ze zorgde voor een goede en open sfeer in de groep, nam iedereen serieus en heeft, onder andere bij mij, voor enkele doorbraken gezorgd. Een prettig en warm persoon!

Jacqueline Lycklema op Linkedin

Ik heb Lidewij leren kennen als zachte, toegewijde professional. Ze wist in korte tijd tot ‘de kern’ te komen waardoor de sessies heel waardevol waren voor mij.

Marike van der Velden op Linkedin

Ik kan Lidewij echt aanraden aan iedereen die met hulp van een coachingstraject uit de negatieve spiraal van gedachten wil stappen.

Martin Rattink op Linkedin

Alles is energie
In mijn Life Coach sessies combineer ik coaching en elementen uit de energetische therapie. Dat houdt in dat we zowel praten als lichaamsgerichte oefeningen doen, zoals bijvoorbeeld geleide meditaties en visualisaties. Mijn aanpak is liefdevol, geduldig en praktisch.

Contact
Τ 06-15507062
Μ lidewij@lidewijvandenberg.nl
Praktijkadres:
Emmastraat 7, Zwolle

Pin It on Pinterest

Share This