Wat kun je verwachten?

Over mijn begeleiding

 

Het resultaat van een coachingstraject bij mij is dat je je sterker en rustiger voelt en meer plezier ervaart in het leven.

In mijn sessies combineer ik coachen en elementen uit energetische therapie. Dat houdt in dat we zowel praten, als lichaamsgerichte oefeningen doen. Mijn aanpak is liefdevol, geduldig en direct.

Wat kun je verwachten?

Als je geïnteresseerd bent maken we een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. Dat gesprek duurt ongeveer 45 minuten. Omdat het belangrijk is dat er een klik is tussen ons, is het belangrijk dat jij mij eerst leert kennen en je op je gemak voelt bij mij. Pas daarna kun je beslissen of je met mij aan de slag wilt.

Als je besluit dat je door mij gecoacht wilt worden, kies je idealiter voor 3, 5 of 8 sessies. Afhankelijk van jouw vraag en behoefte, dit stemmen we altijd samen af. Door ja te zeggen tegen de reeks vervolgsessies geef jij je commitment – aan mij én aan jezelf – om echt aan de slag te gaan. Bovendien geef je jezelf ook de tijd om geduldig met jezelf te zijn. Het proces van verwerken, loslaten van het oude  en ‘wennen’ aan het nieuwe kost nu eenmaal tijd.

 

 

Wat levert mijn coaching jou op?

  • Meer zelfvertrouwen en kracht
  • Meer plezier en vreugde in je leven
  • Grotere assertiviteit
  • Meer rust en balans
  • Meer genieten van het leven
  • Makkelijker keuzes maken die echt bij je passen
  • Meer daadkracht
  • Helder zicht op je kwaliteiten en talenten

 

Energetische therapie is gericht op het loslaten van alles wat oud is en je niet meer nodig hebt. Oude pijn, oude emoties, oude ‘verhalen’ en belemmerende overtuigingen die je niet meer dienen.

Coaching is meer gericht op je ratio; Ik leer je met je hoofd begrijpen wat hoe je in elkaar zit. Wat je doet en denkt en waarom. Je gaat je patronen herkennen. Vervolgens leer je er grip op te krijgen, want pas als je je er bewust van bent kun je anders gaan kiezen. En anders doen.

We praten dus veel. Maar we zijn ook stil. Soms doen we lichaamsgerichte oefeningen. Maar we gaan vooral in de vertraging, je stapt even uit de waan van alle dag, om stil te staan bij wat er werkelijk speelt bij je.

Doordat ik helder kan voelen wat er bij jou speelt, kan ik jou helpen je eigen gevoel en energie makkelijker te voelen en herkennen. En daardoor jezelf beter te leren kennen.

 

Je bent van harte welkom!

In mijn begeleiding kijk ik vanuit energetisch perspectief naar mensen. Door waar te nemen waar en hoe de energie stroomt of juist stagneert, krijg ik veel extra informatie. Zo ben ik vaak heel snel bij de kern van het probleem, wat de sessie efficiënt en effectief maakt. Die extra dimensie toe te laten in mijn waarnemen heeft mijn werk enorm verrijkt”.   Lidewij

Contact

Bel/app:
06-15507062

Mail:
lidewij@lidewijvandenberg.nl

Praktijkadres:
Willemsvaart 16a, Zwolle

Pin It on Pinterest

Share This