Zoek je een coach in Zwolle?

Loop je vast? Wil je iets veranderen in je leven? Of het nu gaat over je werk, hoe je in je vel zit, je relatie of het ontbreken daarvan, stress, het stellen van grenzen, perfectionisme, het ouderschap, of iets anders. Soms is het fijn om er met iemand die je niet kent over te praten. Ik help je graag om anders naar de situatie te kijken en jezelf beter te begrijpen. Op die manier kun je andere keuzes maken. Met meer plezier, ontspanning en levenszin als resultaat.

 

Ik help je graag weer in beweging

Ik doe dat op een nuchtere, concrete manier. Inzicht in jezelf, omgezet in praktische stappen. Dat zorgt voor doorbraken en verandering.

 

Coaching via je werkgever

Soms is het een optie om je coachingstraject vergoed te krijgen via je werkgever. Ik vertel je er graag meer over in een kennismakingsgesprek, of lees er hier alvast over.

Lidewij van den Berg - Coach Zwolle

Zullen we kennis maken?

Ik begrijp dat je me eerst wilt leren kennen om te kunnen beslissen of je door mij gecoacht wilt worden. Ik bied je daarom graag een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan. Neem direct contact op om een afspraak te maken. Meestal kun je binnen een week terecht.

Herken je dit?


Moet ik nu dit of dat? Hoe doe ik het goed? Ik twijfel zoveel, weet niet wat ik wil. Ik voel vaak angst, en de neiging om me terug te trekken in mezelf. Maar uiteindelijk word ik daar ook niet gelukkig van. Welke stappen moet ik nu zetten?

De vragen van de mensen die bij me komen zijn heel divers. Soms heel concreet, een dilemma rondom relaties of werk bijvoorbeeld. Soms is het abstracter: angstige of depressieve gevoelens, eenzaamheid, moeite hebben om je plek te vinden en in te nemen. Erachter komen wie je echt bent. De behoefte aan meer zelfvertrouwen of meer ontspanning.

Ik coach ook mensen die via hun werkgever komen. Dan gaat het bijvoorbeeld over de balans tussen werk en privé, help ik bij de re-integratie na ziekte of burn-out. Maar ook leidinggevenden en professionals die willen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling in relatie tot hun werk.

Life Coaching


Een paar coachingsessies kunnen al een groot verschil maken. Meer zelfvertrouwen, meer (innerlijke) rust en ontspanning, meer energie, meer daadkracht.

Het is fijn om in een vertrouwde, veilige setting alle tijd en aandacht voor jezelf te hebben. Ik bied je een plek waar alle ruimte voor jou is. Gemiddeld genomen komen mensen 6 tot 8 keer bij mij. Dit is afhankelijk van jouw vraag en behoefte, dit stemmen we altijd samen af.

Ik luister zonder oordeel, hou je een liefdevolle spiegel voor en denk concreet en nuchter met je mee. Ik help je om dat wat lastig is onder ogen te komen. We blijven echter niet te lang terugkijken. De focus ligt op jouw kracht terugvinden en die inzetten in de dagelijkse praktijk, gericht op het hier en nu. Zodat je weer verder kunt.

Ik heb Lidewij ervaren als een open en zeer betrokken trainer/coach. Ze zorgde voor een goede en open sfeer in de groep, nam iedereen serieus en heeft, onder andere bij mij, voor enkele doorbraken gezorgd. Een prettig en warm persoon!

Jacqueline Lycklema op Linkedin

Ik heb Lidewij leren kennen als zachte, toegewijde professional. Ze wist in korte tijd tot ‘de kern’ te komen waardoor de sessies heel waardevol waren voor mij.

Marike van der Velden op Linkedin

Ik kan Lidewij echt aanraden aan iedereen die met hulp van een coachingstraject uit de negatieve spiraal van gedachten wil stappen.

Martin Rattink op Linkedin

 

Lees meer over

  • life coaching

  • de voordelen van een coach en

  • hoe je een goede coach vindt

in dit blogartikel

Contact
Τ 06-15507062
Μ lidewij@lidewijvandenberg.nl
Bezoekadres:
Bloemendalstraat 7, Zwolle
Ik ben aangesloten bij Coachfinder

Pin It on Pinterest

Share This