Loop je vast? Het kán anders!

Het leven zit vol met uitdagingen en lastige situaties. Soms kom je er alleen even niet uit. Dan is het fijn om op een veilige plek je vragen met iemand te kunnen bespreken. Om daarna weer met nieuwe energie verder te kunnen. Dat is wat ik je met liefde bied. Je bent welkom!

Verlang jij ook naar meer vrijheid

en meer écht jezelf zijn?

Kom naar de dagworkshop

Vrijheid en jezelf zijn in je dagelijks leven

Deze workshop duurt van 10.00 – 16.00 uur.
Je kunt meedoen op Vrijdag 22 februari óf Zaterdag 16 maart óf Zaterdag 13 april
Locatie: Wenum Wiesel (vlakbij Apeldoorn)

Deze workshop duurt van 10.00 – 16.00 uur.


Je kunt meedoen op Vrijdag 22 februari óf Zaterdag 16 maart óf Zaterdag 13 april

Locatie: Wenum Wiesel (vlakbij Apeldoorn)

Als je echt je plek wilt innemen, als je echt jezelf wilt zijn, omarm dan je mens-zijn. Heel aards. Niks verhevens aan. Alles ís gewoon. Juist door ruimte voor álles van mij te maken, kunnen de energie, het plezier, de liefde nog meer stromen. Het is even wennen, maar het fijne is dat het niet fout kan gaan. Want Alles is ‘goed’.

 

Over deze workshop
Deze dag is een dag van samen-zijn. Ervaren hoe het is om écht jezelf te zijn. Met alles wat er is. En met alles wat er niet is. Je hoeft niks, er moet niks. Je mag gewoon zijn. We gaan ervaringen delen, maar niet oneindig verhalen en drama bespreken. We gaan de vrijheid die daarin zit onderzoeken en ervaren. Dit samen te doen met anderen, is helend en verbindend. Ik kies voor de veiligheid van een kleine groep, van maximaal 7 deelnemers.

 

Waar en hoe?

Deze dag vindt plaats op een prachtige plek midden in de natuur. Er is rust, stilte, ruimte om te onthaasten. Een pauze van je leven en er tegelijk niet voor weg lopen. Tijd voor reflectie, tijd voor verbinding. Er hoeft niks, alles is goed. Een uitnodiging om te ont-moeten.

Je bent van harte welkom

Datum
Vrijdag 22 februari   OF
Zaterdag 16 maart  OF
Zaterdag 13 april

Ben je geïnteresseerd, maar passen deze data je niet? Laat het me weten, dan hou ik je op de hoogte mocht er een nieuwe optie komen.

Tijd
Het programma duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Inloop vanaf 9.30 uur. Mogelijkheid om te blijven om nog even na te praten of samen te zijn tot ca 17.00 uur.

Kosten
Kosten € 95 per persoon, inclusief heerlijke vegetarische lunch met broodjes en verse soep.

Bereikbaarheid
Deze dag vindt plaats in Locatie ’t Kalfje, in Wenum Wiesel, ten noorden Apeldoorn. Goed bereikbaar met de auto, gratis parkeren.

Heb je nog vragen?
Bel of mail me dan!
Tel: 06 – 15 507 062
Mail: lidewij@lidewijvandenberg.nl

Pin It on Pinterest

Share This