Denk jij wel eens: ‘Is dit nou alles?!’

Je hebt alles voor elkaar..

Huisje, boompje, beestje. En daar heb je hard voor gewerkt! Voel jij je toch niet tevreden? Ervaar je nog steeds stress en irritatie, lukt het niet te genieten van wat je hebt? En heb je alles al geprobeerd om het anders te maken? Een andere baan, nieuwe relatie, groter huis en meer ambities. Maar was het allemaal niet de oplossing?

Ik geloof dat iedereen gelukkig kan zijn

Ik vind overigens niet dat iedereen gelukkig moet zijn hoor! Maar het kan wel. Geluk betekent niet dat alles ‘goed’ gaat. Geluk gaat ook niet over meer, groter en beter. Ik ben erachter gekomen dat geluk er altijd is, maar overschreeuwd wordt door je verhalen en gedachten. Verhalen over het leven en over hoe het leven zou moeten zijn. Want het zijn die gedachten en verhalen die je stress opleveren en geluk in de weg staan. Niet je situatie of omstandigheden. Hoezeer dat ook zo lijkt! Je gaat dus geluk ervaren wanneer je je gedachten en verhalen over hoe het leven zou moeten zijn onder de loep neemt.

Je hoeft niet te veranderen

Je hoeft niet je omstandigheden te veranderen om gelukkig te worden. Je hoeft niet jezelf te veranderen. Je hoeft niet af te vallen. Geen nieuwe baan. Geen nieuwe relatie. Geen groter huis. Je hóeft geen verre reis te maken. Al mag dat natuurlijk allemaal wel! Maar het zijn geen voorwaarden voor geluk. Geluk en tevredenheid zijn al in jou. Je verhalen en gedachten over hoe het zou moeten zijn overschreeuwen ze alleen.

Vreugde en plezier

Ik help je heel graag om die verhalen door te prikken. Het is de kortste weg naar rust en tevredenheid. Naar vreugde en plezier. Naar vrijheid. Zonder dat je daar hard voor hoeft te werken. Het is heerlijk om dat te ervaren.

In 1 sessie verschil

Durf jij de uitdaging aan om dit samen met mij te onderzoeken? En jouw eigen geluk en tevredenheid te vinden? Kom dan gratis kennismaken. Bel, app of mail me voor een afspraak. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten! Tijdens de sessie zul je direct verschil ervaren.

Ik heb Lidewij ervaren als een open en zeer betrokken trainer/coach. Ze zorgde voor een goede en open sfeer in de groep, nam iedereen serieus en heeft, onder andere bij mij, voor enkele doorbraken gezorgd. Een prettig en warm persoon!

Jacqueline Lycklema op Linkedin

Ik heb Lidewij leren kennen als zachte, toegewijde professional. Ze wist in korte tijd tot ‘de kern’ te komen waardoor de sessies heel waardevol waren voor mij.

Marike van der Velden op Linkedin

Ik kan Lidewij echt aanraden aan iedereen die met hulp van een coachingstraject uit de negatieve spiraal van gedachten wil stappen.

Martin Rattink op Linkedin

Onderzoek je verhalen

Mijn manier van werken is gebaseerd op The Work van Byron Katie: “In mijn ervaring is verwarring het enige lijden. Verwarring is als je je verzet tegen dat wat is. Als je je eigen gedachten onderzoekt ontdek je dat je lijden voortkomt uit je gehechtheid aan een overtuiging of een verhaal. De natuurlijke toestand van het denken is vrede. Dan komt een gedachte binnen, je gelooft die gedachte en de vrede lijkt te verdwijnen. Je voelt stress. Als je de gedachte achter dat verhaal onderzoekt en beseft dat ze niet waar is, ben je aanwezig buiten je verhaal. Dan valt het verhaal weg in het licht van het bewustzijn en alleen het bewustzijn van wat echt is blijft over. Ik weet wat lijden is en ik weet wat vreugde is en ik weet wie ik ben. Als er geen verhaal is, geen verleden of toekomst, niets waarover je je zorgen kunt maken, niet wat je kunt doen, nergens waar je heen kunt gaan, niemand die je kunt zijn, dan is alles goed. “ Byron Katie

Lees hier een korte introductie op The Work van Byron Katie.

Contact
Τ 06-15507062
Μ lidewij@lidewijvandenberg.nl
Bezoekadres:
Bloemendalstraat 7, Zwolle

Pin It on Pinterest

Share This