Selecteer een pagina

Life coaching & Corona

Laatste update: 24 maart 2021

 

Ik werk op dit moment zowel online als face-to-face aan de Bloemendalstraat.

Face-to-face
In mijn werkruimte is genoeg ruimte om ruim voldoende afstand van elkaar te houden. Er wordt extra schoongemaakt en tussen de sessies door ventileer ik de kamer uitgebreid. Koffie/thee schenk ik in papieren bekers.

In de wachtruimte van het pand waar ik werk geldt het mondkapjes-advies.
Om drukte in de wachtruimte te voorkomen vraag ik je om zo kort mogelijk voor het afgesproken tijdstip het pand binnen te komen.


Online
Online coachen biedt minstens zoveel mogelijkheden; het is een volwaardig alternatief voor face-to-face coaching. Online coaching is dus een vorm waar ik ook helemaal voor open sta én achter sta. Wanneer je kiest voor een online sessie stuur ik je vóór onze afspraak per mail een link voor Zoom, inclusief een persoonlijk wachtwoord. Het is handig als je een rustige plek kunt vinden waar je vrij kunt praten, en een stabiele internetverbinding hebt.

Klachten
Uiteraard blijf ik thuis bij klachten. Ik vraag jou hetzelfde te doen. We kunnen dan de afspraak verzetten of de sessie kan via video-bellen plaatsvinden.

Heb je vragen of opmerkingen hierover? Laat het me gerust weten!

Contact
06-15507062
Lidewij@lidewijvandenberg.nl
Bezoekadres:
Bloemendalstraat 7, Zwolle

Ik ben aangesloten bij Coachfinder