Life coaching & Corona

Laatste update: 4 november 2020

 

Ik werk zowel online als face-to-face. In mijn werkruimte is genoeg ruimte om voldoende afstand van elkaar te houden. Tijdens de coachingssessie zitten we op ruime afstand van elkaar. En tussen de sessies door ventileer ik de kamer uitgebreid.

 

Uiteraard blijf ik thuis bij klachten. Ik vraag jou hetzelfde te doen. We kunnen dan de afspraak verzetten of de sessie kan via video-bellen plaatsvinden. Ik heb positieve ervaringen met online coaching, een fysieke ontmoeting heeft mijn voorkeur.

 

In de wachtruimte van het pand waar ik werk geldt het mondkapjes-advies.
Om drukte in de wachtruimte te voorkomen wil ik je vragen om zo kort mogelijk voor het afgesproken tijdstip het pand binnen te komen.

 

Heb je vragen hierover? Laat het me dan weten.

Contact
Τ 06-15507062
Μ lidewij@lidewijvandenberg.nl
Bezoekadres:
Bloemendalstraat 7, Zwolle

Pin It on Pinterest

Share This