Ik ben Lidewij van den Berg, Coach Zwolle

Kracht

Ik geloof erin dat iedereen diep van binnen de kracht en het vermogen heeft om zijn of haar leven met vertrouwen en plezier tegemoet te treden. Ik hou van de sprankel die ik zie als mensen weer durven te dromen. Hun verlangens op tafel durven te leggen. Nieuwe stappen gaan zetten. Hun angsten in de ogen durven kijken en besluiten: nu ga ik het doen!

Wakker schudden

Ik ken ook de angst, onzekerheid en twijfels die je kunt hebben. De verwarring als je het even niet meer weet, geen keuzes meer durft te maken en stil komt te staan. Het is dan fijn en belangrijk om iemand te vinden die je vertrouwt, die je helpt helderheid in de warboel te krijgen én die je durft te zeggen wat gezegd moet worden. Dat is mijn eigen ervaring en ik ben de mensen die mij op mijn weg hebben geholpen heel erg dankbaar, juist voor de moeilijke boodschappen die mij wakker schudden.

Liefdevol en geduldig

Ik ben een liefdevolle coach. Ik ben gericht op je kracht, met alle ruimte voor je twijfels, kwetsbaarheid en angst.

Ik ben heel geduldig, hierdoor voelen mensen zich vaak snel veilig bij mij. Ik ben tegelijk ook eerlijk over wat ik zie en hoor bij je. En dat vertel ik je ook. Soms is dat confronterend, maar altijd helpend in je proces om het oude achter je te laten en ruimte te maken voor je gezonde kracht. Lees hier meer over mijn manier van werken als coach.

Opleidingen

Ik ben afgestudeerd als sociaal-psycholoog aan de Universiteit van Groningen. Daarna heb ik bijna 10 jaar als projectleider en beleidsadviseur in de publieke sector gewerkt. In die periode heb ik me geschoold tot coach middels de ITIP coachopleiding Instrument voor Hulp. Later volgde ik de opleiding tot energetisch therapeut bij Samantha Kee. Sinds 2016 heb ik mijn eigen Life Coach praktijk in Zwolle. Daarnaast geef ik samen met Richard Normann regelmatig trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en (persoonlijk) leiderschap, binnen bedrijven en organisaties. Ook schrijf ik maandelijks een artikel voor Nieuwetijdskind Magazine. Ik ben lid van de Nederlandse orde van Beroepscoaches (NOBCO).

 

Contact
Τ 06-15507062
Μ lidewij@lidewijvandenberg.nl
Bezoekadres:
Kamperstraat 35A, Zwolle

Pin It on Pinterest

Share This