Coaching in Zwolle:
Lidewij van den Berg

Coaching in Zwolle

Ik hou van mensen! In alle soorten en maten. En ik kan me eindeloos verwonderen over het mysterie mens en het Leven.

Ik voel me dankbaar als mensen me toelaten in de delen van zichzelf die ze spannend of lastig vinden. Want samen kom je verder. De stap om hulp te vrágen is soms erg groot. Hoe moedig de mensen die die stap gezet hebben! Groot respect voel ik voor het vertrouwen dat ze mij geven en ik kan niet anders dan daar met veel respect mee omgaan.

bewustzijnsgroei coaching
coaching luisteren en persoonlijke ontwikkeling

Hoe werkt coaching?

Ik help jou jezelf beter begrijpen. Jezelf accepteren. En in beweging komen op een manier die bij jou past.

Wat is wat: Wat voel je, wat denk je? Wat is angst, wat is weerstand, en wat is je ‘intuïtie’? Wat gaat over jou, en wat gaat over de ander? Wat is waar en wat vul je voor iemand anders in?
Als je dat allemaal beter ziet, kun je beter sturen. En dát geeft je een gevoel van kracht en zelfvertrouwen. Dan zit jíj weer achter het stuur. En dat is fijn.

Over mijn klanten

De mensen die bij mij komen voor coaching, staan vaak op een kruispunt. Maar door de mist kunnen ze de bordjes niet lezen en hebben ze geen idee welke kant ze op moeten.
Of ze zijn, onbewust, een doodlopende straat in gelopen. En weten niet hoe ze weer op de doorgaande weg moeten komen.

Je eigen kompas

Ik help je jouw eigen kompas terugvinden, hem leren aflezen, én erop te gaan vertrouwen. Zodat je jezelf op den duur blind gaat vertrouwen. Dan zijn alle twijfels en obstakels als sneeuw voor de zon verdwenen. Met een ontspannen en gelukkig leven als resultaat.

Of check de Contact pagina als je liever wilt bellen of mailen voor een afspraak.

Wat voor coach ben ik?

Ik ben een liefdevolle coach. Ik ben geduldig en begripvol. Maar ik ben ook nuchter en hou van concreet en praktisch. Inzichten zijn onmisbaar, maar weinig waard als je ze niet verbindt aan de praktijk en aan (nieuw) gedrag.

Jezelf zijn

Want weten is één, maar doen is vaak iets heel anders! Juist in de stap van jezelf ‘in de wereld zetten’ door acties of woorden, is de meeste voldoening en resultaat te behalen. Dan ben je helemaal jezelf.

Eerlijk

Ik ben eerlijk en soms is dat confronterend. Maar altijd helpend! Want mijn doel tijdens de coaching is jou helpen erachter te komen wanneer je jezelf voor de gek houdt.

Je kunt dus van mij een begripvol, luisterend oor verwachten, maar óók een liefdevolle schop onder je kont! Want je wilt verandering, anders zat je niet tegenover mij. Toch? 🙂

Of check de Contact pagina als je liever wilt bellen of mailen voor een afspraak.

Mijn achtergrond

Psychologie

Ik heb mensen altijd interessant gevonden. Ik heb daarom sociale psychologie gestudeerd aan de universiteit van Groningen. Daarna heb ik me verdiept in gedragsverandering. Wat drijft mensen? Waarom doen ze wat ze doen, en hoe kun je ze motiveren tot ander gedrag? Dat heb ik bijna 10 jaar toegepast in verschillende functies bij GGD-en, gericht op het bevorderen van gezond gedrag.

Coaching en persoonlijke ontwikkeling

Langzaamaan verschoof mijn interesse naar persoonlijke ontwikkeling. Hoe worden mensen gelukkig? Wat helpt om je dromen waar te maken? Wat staat dat in de weg? Sinds 2016 werk ik fulltime in mijn Life-coach praktijk in Zwolle, waar ik met veel plezier mensen begeleid naar een authentieker en meer voldaan leven.

Ik volgde een erkende coachopleiding bij het ITIP, specialiseerde me in de werking van het onderbewuste, en volgde een opleiding tot energetisch therapeut bij Samantha Kee. Ook volgende ik een module Systemisch Coachen bij het Bert Hellinger Insituut en een opleiding ACT bij StressWise Academy.

Ik ben verbonden aan Psychologie Magazine als deelnemer van de Coachfinder.

Contact
06-15507062
Lidewij@lidewijvandenberg.nl
Bezoekadres:
Burg. Roelenweg 11, Zwolle

Ik ben aangesloten bij Coachfinder