Over Lidewij

 

Ik ben Lidewij van den Berg (1982). Ik ben afgestudeerd als sociaal-psycholoog aan de Universiteit van Groningen. Daarna heb ik bijna 10 jaar als projectleider en beleidsadviseur in de publieke sector gewerkt. In die periode heb ik me geschoold tot coach middels de ITIP coachopleiding Instrument voor Hulp. Later volgde ik de opleiding tot energetisch therapeut bij Samantha Kee. Sinds 2016 heb ik mijn eigen praktijk in Zwolle en Deventer. Daarnaast geef ik samen met Richard Normann regelmatig trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en (persoonlijk) leiderschap, binnen bedrijven en organisaties.

Alles is energie

In mijn begeleiding kijk ik vanuit energetisch perspectief naar mensen. Door waar te nemen waar en hoe de energie stroomt of juist stagneert, krijg ik veel extra informatie. Zo ben ik vaak heel snel bij de kern van het probleem, wat de sessie efficiënt en effectief maakt. Die extra dimensie toe te laten in mijn waarnemen heeft mijn werk enorm verrijkt”.

Visie

“Ik geloof dat ieder mens in wezen goed en heel is. Ik geloof ook dat we zelf voor 100% verantwoordelijk zijn voor onze ervaringen. Hoe je je leven ervaart heeft alles te maken met jou en veel minder met de omstandigheden van jouw leven; wat jij gelooft is waar voor jou. We zijn in staat invloed uit te oefenen op hoe we ons leven ervaren én op wat we creëren in ons leven. De universele Wet van Aantrekkingskracht bepaalt dat onze gedachten en (on)bewuste overtuigingen onze toekomst mede-creëren. Het loslaten van oude, vastgezette emoties, oude overtuigingen en gedragspatronen die je niet meer dienen heeft daarom veel invloed op jouw trilling en dus op welke mensen en situaties jij aantrekt. Nog belangrijker is dat loslaten je helpt om vrijer te worden in je doen en laten doordat oude pijn en emoties niet langer getriggerd worden door situaties in het nu. Daardoor voel je je steeds meer jezelf. En dat geeft rust en maakt je vrij.”

Pin It on Pinterest

Share This