Over Lidewij

Ik ben Lidewij van den Berg (1982). Net als ieder mens heb ik belemmerende overtuigingen. Hoewel ik er al heel veel heb losgelaten, word ik me nog regelmatig bewust van ‘nieuwe’ onnodige beperkingen die ik mezelf opleg. Dit proces van het ontdekken van mijn belemmeringen en daar vrij van worden vind ik een mateloos boeiend proces. De vrijheid, ontspanning en het plezier dat het me oplevert zijn een prettige ‘beloning’.

Dit is wat me drijft in zowel mijn eigen persoonlijke ontwikkeling als bij het begeleiden van anderen in dat proces.

Te weten dat ik ook een mens ben en dezelfde angsten, onzekerheden, eenzaamheid en pijn heb ervaren is mijn verbinding met jou.

De kracht van mijn coaching is mijn helder kijkend en voelend vermogen

Ik zie heel scherp hoe dingen écht in elkaar zitten. Ik kom daardoor heel snel bij de kern van je vraagstuk. Je krijgt dus snel overzicht in je warboel in je hoofd. Dat scheelt een hoop piekeren.

Als je jezelf beter begrijpt en beter ziet wie je echt bent versus wat je verhaal over jezelf is (dat vaak veel belemmerende overtuigingen bevat die jou alleen maar in de weg staan), kun je makkelijk en beter passende keuzes maken.

Ik geloof in jouw kracht (ook als je dat zelf nog niet helemaal doet)

Ik geloof erin dat iedereen diep van binnen de kracht en het vermogen heeft om zijn of haar leven met vertrouwen en plezier tegemoet te treden.

Het kan zijn dat je het op dit moment heel moeilijk kunt geloven dat dat ook voor jou geldt. Maar mijn ervaring is dat juist de mensen die zich dat niet voor kunnen stellen, grote stappen kunnen zetten zodra ze hun gezonde kracht zelf weer hebben gevoeld. En dat is precies wat ik je leer:

Welke uitdaging jij ook ervaart in je leven; steeds opnieuw help ik je weer contact te maken met je eigen kracht en je vertrouwen in jezelf en het leven. Als je daar contact mee houdt kun je alles dragen wat er op je pad komt. Je voelt je veel sterker en zekerder.

Blijvend resultaat door wat je geleerd hebt: op jezelf vertrouwen

Als snel (na een paar sessies) zul je merken dat je bij tegenslag of lastige situaties als vanzelf je kracht herinnert, en de situatie makkelijker aan kunt.

Uitdagingen zullen er altijd blijven, gelukkig maar, anders zou het een saaie boel worden! Maar de manier waarop je er naar kijkt en je erover voelt kan enorm veranderen.

Daardoor ervaar je je leven heel anders: Als makkelijker, lichter en leuker.

Het is mijn missie jou dáár bij te helpen. Je leert bij mij dus een blijvende vaardigheid, die je de rest van je leven kunt inzetten.


Ik pas als coach bij jou als jij:

  • je verder wilt ontwikkelen als mens
  • kritisch naar jezelf durft te kijken, ook al vind je dat spannend (want dat is logisch!)
  • je afvraagt of er nog meer is in het leven dan dit
  • geen idee hebt hoe het zal gaan en wat de coaching zal gaan veranderen in je leven
  • niet weet of het je wel zal ‘lukken’
    (ook dat is logisch, en dat is geen probleem! Bij mij hoeft er niks te lukken namelijk)

Liefdevol en geduldig

Ik ben een liefdevolle coach. Ik ben gericht op je kracht, met alle ruimte voor je twijfels, kwetsbaarheid en angst.

Ik ben heel geduldig, hierdoor voelen mensen zich vaak snel veilig bij mij. Ik ben tegelijk ook eerlijk over wat ik zie en hoor bij je. En dat vertel ik je ook. Soms is dat confronterend, maar altijd helpend in je proces om het oude achter je te laten en ruimte te maken voor je gezonde kracht. Samen ruimen we al je oude smoezen en belemmerende overtuigingen op.

Opleidingen

Ik ben afgestudeerd als sociaal-psycholoog aan de Universiteit van Groningen. Daarna heb ik bijna 10 jaar als projectleider en beleidsadviseur in de publieke sector gewerkt. In die periode heb ik me geschoold tot coach middels de ITIP coachopleiding Instrument voor Hulp. Later volgde ik de opleiding tot energetisch therapeut bij Samantha Kee. Sinds 2016 heb ik mijn eigen praktijk in Zwolle en Deventer. Daarnaast geef ik samen met Richard Normann regelmatig trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling en (persoonlijk) leiderschap, binnen bedrijven en organisaties. Ik ben lid van de Nederlandse orde van Beroepscoaches (NOBCO).

 

Contact

Bel/app:
06-15507062

Mail:
lidewij@lidewijvandenberg.nl

Praktijkadres:
Willemsvaart 16a, Zwolle

Pin It on Pinterest

Share This