Altijd moe?

Bijna Burn-out?

Weinig energie?

Dan is het tijd om een stapje terug te doen. Dat wist je natuurlijk al. Maar hoe dan?!

Nee zeggen
Weet jij waar het door komt dat je zo vaak moe bent? Weet je van jezelf dat je moeilijk nee kunt zeggen?
En lukt het je maar niet om daar verandering in aan te brengen? Dat is niet gek hoor. Je doet het immers niet voor niks op deze manier. Er is ook niks mis mee. Maar het is fijn als je meer regie over jezelf krijgt. Zodat wanneer je wel nee wilt zeggen, je ook nee zegt, en geen ja.

Energie slurpers
Of heb jij juist géén idee wanneer je je grens overgaat? En heb je het gevoel dat je steeds dezelfde rondjes loopt? Misschien vraag jij je wel af welke dingen je nu energie kosten en welke dingen je energie geven. Vind jij het moeilijk om dat goed aan te voelen?

Oude patronen doorbreken
Ik help je graag dit samen met jou te onderzoeken. Wat zijn jouw patronen? Welke keuzes maak je en waarom? Als je daar meer zicht op hebt komt de stap naar verandering. Stap voor stap ga je leren nieuwe, bewuste keuzes maken en ga je oude patronen doorbreken.

Met als resultaat dat je meer energie overhoudt en meer kunt genieten.

@
 

Soms heeft dit ook invloed op je werk. Een coachingstraject via je werkgever kan dan een optie zijn. Veel bedrijven en organisaties hebben daar speciale ‘potjes’ voor. Lees er hier meer over.

 

Wil jij je ook energieker voelen?

 

Ik begrijp dat je me eerst wilt leren kennen om te kunnen beslissen of je door mij gecoacht wilt worden. Ik ontmoet je daarom graag tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Neem direct contact op om een afspraak te maken. Meestal kun je binnen een week terecht.

Herken je dit?

  • “Ik kan moeilijk nee zeggen.
  • Ik heb de neiging mezelf weg te cijferen.
  • Ik wil graag aardig gevonden worden.
  • Ik vind het fijn om iemand te helpen en blij te maken.”

 

Maar ook:

  • “Ik ben zo moe.
  • Ik heb weinig energie en kom als ik eenmaal zit bijna niet meer van de bank af.
  • Ik heb nergens zin in en voel me soms somber en futloos”

Life Coaching


Een paar coachingsessies kunnen al een groot verschil maken. Meer zelfvertrouwen, makkelijker keuzes maken, meer (innerlijke) rust en ontspanning, meer energie, meer daadkracht.

Het is fijn om in een vertrouwde, veilige setting alle tijd en aandacht voor jezelf te hebben. Ik bied je een plek waar alle ruimte voor jou is.

Ik luister zonder oordeel, hou je een liefdevolle spiegel voor en denk concreet en nuchter met je mee. Ik help je om dat wat lastig is onder ogen te komen. We blijven echter niet te lang terugkijken. De focus ligt op jouw kracht terugvinden en die inzetten in de dagelijkse praktijk, gericht op het hier en nu. Zodat je weer verder kunt en je meer energie en plezier ervaart.

“Ik heb Lidewij ervaren als een goede gesprekspartner die op een prettige manier kan sturen. Ze legt mechanismen uit in duidelijke taal en kan bepaalde zaken zo helder en bondig omschrijven dat deze zinnen zich dagelijks door mijn hoofd herhalen.

Lidewij sluit zich als coach goed aan bij mij waardoor ik de gesprekken om heb kunnen zetten in praktische zaken. Ik had niet verwacht dat dit in zo weinig sessies te bereiken was. Het was heel waardevol voor mij.”

Roy, 38 jaar, uit Stadshagen

“Voordat ik bij Lidewij kwam, richtte ik me vaak op mijn omgeving en keek ik niet echt naar mijzelf. Lidewij heeft mij zoveel inzichten gegeven, dat ik veel meer naar mezelf ben gaan kijken en erachter kwam dat niet alles wat je denkt ook waar is.

Daarnaast heb ik Lidewij als een fijne coach ervaren, ze komt relaxed over en ze geeft je de tijd en ruimte die je nodig hebt. Als je opzoek bent naar een coach die je snel weer op weg helpt kan ik je Lidewij van harte aanraden!”

Julian, 26 jaar

 

Contact
Τ 06-15507062
Μ lidewij@lidewijvandenberg.nl
Bezoekadres:
Bloemendalstraat 7, Zwolle (centrum)
Ik ben aangesloten bij Coachfinder

Pin It on Pinterest

Share This